Program proiectare mobilă 3D ALL v1.5.0

Scris pe 22nd Ago 2024

USI TOPLINE MASTERGRIP

Cu mare bucurie anunțăm lansarea 3D ALL v1.5.0, cea mai recentă versiune a programului nostru de proiectare a mobilierului! Întotdeauna ne străduim să îmbunătățim experiența utilizatorilor noștri prin furnizarea de instrumente ușor de înțeles și o bibliotecă bogată de opțiuni pentru a crea proiecte de mobilă uimitoare.

Dulapuri configurabile fără ușă

Am adăugat în catalogul de dormitoare 7 dulapuri noi fără ușă, pentru configurarea dressingurilor în nișă. Pe lângă dulapuri a mai fost adăugat o ușă glisantă cu sistem ADOOR, pentru închiderea nișei.

dulapuri

Adăugare sistem de glisare MASTER GRIP și TOPLINE XL

Pe lângă sistemele de glisare ADOOR, au fost adăugate 2 sisteme noi: MASTER GRIP de la Hafele si TOPLINE XL de la Hettich. Aceste sisteme nu pot fi folosite decât atunci când construcția corpului îndeplinește cerințele, adică o placă superioară și o placă inferioară încadrate cu un soclu.

USI TOPLINE MASTERGRIP

Selectare material front la dulapuri cu uși batante

Pentru a facilita mai multe combinații de culori la dulapuri, am dezvoltat configuratorul astfel încât să fie posibilă selectarea de decoruri diferite pentru fiecare ușă. În cazul în care se folosesc sertare într-un compartiment, fronturile acestora pot avea decoruri diferite de uși.

FRONT USI BATANTE

Casetă tehnică dinamică

Informațiile care apar în căsuța tehnică a rapoartelor trebuie introduse în locul corespunzător când se salvează proiectul, după cum urmează:

TABATRIBUTCÂMP RAPORT
SaveOrder nameDenumire proiect
Header dataShort textNume firma
Header dataDescriptionAdresa/Nr. tel.
Header dataProcessorNume proiectant
Customer DataFirst NameNume client

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator