BIFE-SIM 2023

Scris pe 19th Sep 2023

WhatsApp Image 2019 09 18 at 10.43.33

Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț și Industrie Județene, organizează, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo, o nouă ediție a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii – BIFE-SIM.

Cu o suprafață expozițională de 10.800 mp, târgul va reuni peste 100 de companii expozante. Anul acesta, accentul se va pune pe latura sustenabilă a industriei. Se vor promova piese de mobilier recondiționate și elemente de decor ce folosesc materiale reciclate.

Iată mai jos câteva detalii importante despre expoziție:

Programul expoziției BIFE-SIM 2023:

 • Joi, 21 septembrie, orele 10:00 – 18:00
 • Vineri, 22 septembrie, orele 10:00 – 18:00
 • Sâmbătă, 23 septembrie, orele 10:00 – 18:00
 • Dumincă, 24 septembrie, orele 10:00 – 16:00

Tarif acces BIFE-SIM 2023:

Taxa de participare este de 10 lei.

Parcare

Prima oră de parcare este gratuită. Apoi tariful este 5 lei pentru o oră de parcare.

Amplasament și căi de acces la BIFE-SIM 2023

Expoziția se va desfășura, ca de obicei, în pavilionul B2. Accesul se face pe la Poarta E, intrarea de pe Bulevardul Poligrafiei.

harta

Și în acest an, Tesagon va fi prezent ca expozant alături de partenerii săi de la imos România. Te așteptăm la standul 28 din Pavilionul B2 cu prezentări captivante ale tehnologiilor 3D ALL, iWERP și imos, produse ce au fost dezvoltate special pentru a optimiza procesul de proiectare și producție în fabricile de mobilă.

La Tesagon, ne-am angajat să dezvoltăm soluții de vârf pentru industria mobilei și am creat produse care te ajută să optimizezi procesele în fabrica ta de mobilă, crescând eficiența și productivitatea.

Te invităm să ne vizitezi la standul nostru pentru a afla mai multe despre aceste tehnologii și pentru a discuta cu experții noștri despre cum pot fi integrate în operațiunile tale curente. Îți garantăm că te vei întoarce cu idei noi și soluții eficiente pentru afacerea ta.

Postări Recente

 • imos iX Mastery – Sfaturi pentru poziționarea articolelor într-o comandă
  În acest articol vom vorbi despre modalitățile de poziționare a articolelor într-o comandă în imos iX, folosindu-ne de corpurile existente în Article Center sau în Catalogul 3D ALL. Înainte de a începe, trebuie să știi faptul că imos utilizează o funcție numită “SNAP”, care are rolul de a poziționa automat articolele la perete sau lângă ... Leer más
 • Optimizări imos prin iX 2021
  În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și ... Leer más
 • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
  Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de ... Leer más
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator