imos iX Mastery – Cum îți actualizezi singur versiunea imos

Scris pe 20th Mar 2024

Group 2 1

Vrei să profiți la maximum de software-ul de proiectare mobilier imos iX? Asigură-te că utilizezi cea mai recentă versiune! Acest articol te va ghida pas cu pas prin procesul de update imos iX, oferind instrucțiuni clare și ușor de urmat.

Înainte de a începe procesul de actualizare, este necesar să verifici care este versiunea de imos pe care o ai în momentul acesta. Pentru a face acest lucru trebuie să accesezi programul imos și, în secțiunea Support disponibilă în meniul din partea de sus a ecranului, să alegi meniul Info. Imos va deschide o fereastră în care va afișa toate informațiile legate de ultima versiune de imos care a fost instalată pe calculatorul tău.

7
8
9 1

Primul pas în procesul de actualizare a software-ului imos iX este accesarea paginii de suport imos. Pentru a face acest lucru, deschide browserul web și introdu adresa https://support.imos3d.com/en/.

Apasă pe butonul „Login” și vei fi redirecționat către pagina de autentificare unde trebuie să te loghezi cu datele de autentificare primite la achiziționarea licenței imos iX. Odată autentificat, accesează meniul „Software” și selectează opțiunea „Updates”. Vei fi direcționat către o pagină care afișează toate actualizările disponibile pentru toate versiunile de Imos iX.

3 1
4 1

Din meniul care se deschide, alege versiunea de imos iX pe care o ai instalată și ți se va deschide o listă cu toate update-urile lansate pentru versiunea respectivă. Update-urile sunt afișate în ordine invers cronologică. Este suficient să descarci ultimul update disponibil. 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 6-1024x514.jpg

Ultimul pas este să instalezi update-ul descărcat. Înainte de asta, asigură-te că ai făcut o copie de siguranța a bazei de date și ai închis programul imos și orice altă fereastră care are ține de imos. Apoi rulează executabilul descărcat cu drepturi de administrator Windows.

⚠️ După instalare, trebuie sa pornești imos iX cu utilizator administrator ⚠️. Se vor rula proceduri de actualizare a structurii bazei de date, iar un utilizator cu permisiuni insuficiente nu va putea face toate aceste modificări. La prima pornire după update, imos iX îți oferă opțiunea de a face back-up al bazei de date într-o locație pe care o poți schimba. Asigură-te că salvezi acest backup într-o locație cunoscută pentru eventualitatea în care procedurile de update ale bazei de date eșuează.

DE REȚINUT!

Actualizările imos iX sunt împărțite în două categorii principale: actualizări majore și actualizări minore. Actualizările minore corectează de obicei erori și probleme minore identificate în versiunile anterioare. Actualizările majore introduc de obicei noi funcții și îmbunătățiri semnificative ale software-ului. De aceea este bine să te asiguri că versiunea de imos pe care o utilizezi este la zi, pentru a beneficia de toate avantajele pe care ți le poate oferi softul de proiectare mobilier imos iX.

Pentru a identifica update-urile majore și cele minore, este suficient să te uiți în denumirea fișierelor. Codul versiunilor imos iX este format din patru grupuri de cifre separate de puncte. Ca exemplu, putem citi codul 15.0.01.163 astfel: (15.0) este codul pentru imos iX 2021, (01) reprezintă primul update major care s-a făcut la această versiune, în timp ce (163) reprezintă un update minor care a fost făcut după update-ul major.

Ca și recomandare personală, te sfătuiesc să nu instalezi update-urile de versiune majoră imediat ce apar. Este mai bine să aștepți 1-2 luni pentru a permite testarea acestora de către utilizatorii avansați în tehnologie. În multe cazuri, imos lansează actualizări minore la scurt timp după actualizările majore, pentru a rezolva eventualele probleme sau erori identificate.

Actualizarea la cea mai recentă versiune imos iX îți oferă acces la noi funcții, îmbunătățiri ale performanței și corecții de erori. Urmând instrucțiunile din acest articol, poți actualiza cu ușurință software-ul imos iX și te poți asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență de proiectare în imos cu catalogul de corpuri configurabile 3D ALL.

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator