Soluții informatice pentru industria de mobilier

Scris pe 12th iun. 2024

screen

În cadrul Transylvanian Clusters International Week care are loc în perioada 12- 14 iunie 2024, Tesagon este prezent la CEM și vă pregătește mai multe surprize. Vom face demo live, prezentări și dezbateri pe teme de interes pentru industria de mobilier. Locația pe Google Maps este aceasta.

intrare orizontal

Vă invităm să participați la un demo interactiv al procesului de proiectare și pregătire de producție a corpurilor de mobilier pentru un spațiu rezidențial la ora 12:00 pe data de 13 iunie, în spațiul pentru conferințe de la parterul CEM.

Veți avea ocazia să vedeți un proces de lucru pus la punct cu tehnologie imos, 3dall și iwerp. În plus, vom răspunde cu plăcere la întrebările voastre.

image

De la ora 14, aveți ocazia să participați la dezbateri pe 3 teme de actualizate pentru industrie:

  • OPTIMIZAREA DIGITALĂ ÎN PRODUCȚIE: Cum pot companiile să optimizeze procesele digitale pe tot lanțul de producție, de la proiectare la livrare?
  • EXPERIENȚA DIGITALĂ A CLIENTULUI: Cum pot companiile să inoveze în ceea ce privește experiența digitală a clientului, de la achiziție la personalizare?
  • ECONOMIA CIRCULARĂ ÎN MOBILIER ȘI ILUMINAT: Cum pot companiile să implementeze modele de economie circulară pentru produsele lor?

Vineri continuăm cu prezentări scurte de la fiecare firmă de tehnologie cu produse specifice pentru industrie, urmate de oportunități de socializare între toți participanții la eveniment.

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator