companie hero

Despre Tesagon…

Încă de la înființare, ne-am dorit să satisfacem nevoia pieței de servicii personalizate de calitate, implementate rapid. Am creat și am dezvoltat soluții ERP la comandă pentru clienți din diverse industrii, din România și din afara ei. Am implementat soluții pentru mașinile cu comandă numerică, urmărirea pe hartă a alertelor și a activelor.

Suntem pasionați de tehnologiile open source și le folosim pentru a oferi pentru a oferi soluții tehnice de top la prețuri cât mai mici. Inovarea și dezvoltarea continuă sunt extrem de importante pentru noi, motiv pentru care am fost și suntem parteneri în mai multe proiecte de cercetare și dezvoltare cu finanțare publică.

Credem cu tărie că tehnologia este extrem de importantă pentru creșterea afacerilor de toate dimensiunile. Suntem în permanență conectați la mediul de afaceri din industriile pentru care creăm produse, studiem atent provocările cu care se confruntă clienții noștri și depunem toate eforturile pentru a propune cele mai bune soluții.

Avem grijă de nevoile clienților noștri, și considerăm că orice feedback primit de la aceștia este o oportunitate de a deveni mai buni în ceea ce facem. Considerăm că oamenii fac diferența și am adus în echipa noastră colegi entuziaști, cu idei multe și cunoștințe tehnice avansate.

Dezvoltăm mai mult decât produse

monitor

Ne plac provocările și suntem într-o permanentă căutare activă pentru a găsi cele mai bune soluții la probleme punctuale, dar și moduri de lucru optime, care să ofere eficiență în ansamblu și să conducă la minimizarea resurselor utilizate și, implicit, a costurilor.

Astfel am început colaborarea noastră cu imos și dezvoltarea de baze de date standardizate sau personalizate pentru industria de mobilier.

Astăzi putem spune că dezvoltăm mai mult decât produse. Dezvoltăm soluții integrate testate, care oferă un mod de lucru rapid și eficient și care funcționează atât pentru firmele mici, cât și pentru cele foarte mari.

De ce să ne oferi încrederea ta?

companie

Pentru că avem experiență în industria de mobilier
și știm care sunt cele mai comune probleme cu care se confruntă cei ca tine:

Oameni

specializați în proiectare greu de găsit și foarte costisitori.

Timp

din ce în ce mai ridicat pentru realizarea proiectelor ce conduce, adesea, la blocaje în producție.

Erori

de proiectare ce generază pierderi materiale și timp, modificări greoaie ale proiectelor.

Clienți

din ce în ce mai pretențioși ce iși doresc simulări 3D, costuri mici și livrare rapidă.

Reticență

în a renunța la creion și hârtie sau alte programe ineficiente în favoarea unui soft mai complex.