hero background standard
Bibliotecile personalizate sunt perfecte pentru tine dacă utilizezi deja imos sau dacă te gândești să folosești o soluție bazată pe imos.

Baze de Date Personalizate

custom catalogue

Dacă ești utilizator de imos probabil că și tu ai dificultăți în a găsi proiectanți, iar costurile salariale cu aceștia sunt semnificative. De multe ori proiectarea durează mai mult decât ai dori, ceea ce determină blocaje în producție și chiar imposibilitatea de a executa proiecte noi. Totodată, o bază de date solidă care să elimine aceste neajunsuri se crează într-un timp îndelungat, iar structura și organizarea acesteia sunt foarte importante pentru un mod de lucru fluent și rapid.

Specialiștii 3D ALL au o experiență relevantă în proiectarea în imos și în crearea de baze de date pentru aceasta platformă.

Pe baza specificațiilor tale construim o bibliotecă care să se plieze perfect pe modul tău de lucru. Astfel beneficiezi, într-un timp scurt, de o bază de date cu ajutorul căreia poți crește randamentul proiectanților tăi cu peste 50%, ceea ce se va reflecta în economie de timp și scădere de costuri.

Producători, tipuri de materiale și accesorii, tipuri de corpuri, principii constructive…?
TU DECIZI, noi executăm.

program proiectare mobila

Proiectare la Comandă

Dacă nu ești încă pregătit să faci trecerea la o bază de date personalizată, dar ai dificultăți în realizarea unor proiecte mai complexe sau ai pur și simplu perioade aglomerate în care ți-ar prinde bine o mână de ajutor, îți oferim serviciul de proiectare la comandă.

Acest lucru presupune ca tu să ne trimiți schița proiectului, urmând ca noi să îți trimitem proiectul în imos sau documentația de execuție.