Ce este și ce poți face cu 3D ALL?

Scris pe 23rd Jul 2019

ce este 3d min

3D ALL reprezintă o soluție inovativă și personalizată pentru producătorii de mobilier. A fost creată, testată și operaționalizată de o echipă entuziastă, care și-a dorit să vină în întâmpinarea nenumăratelor provocări zilnice ale producătorilor de mobilier la comandă.

În ultimii ani, clienții au devenit tot mai pretențioși și își doresc, din ce în ce mai mult, să-și impună propriul stil în amenajarea locuinței.

Din această perspectivă, beneficiarii finali ai proiectelor au aplicat o presiune sporită asupra producătorilor de mobilier, care au trebuit, în mod continuu, să caute soluții noi sau să optimizeze procesele de prezentare, ofertare, proiectare, calculație de costuri, lansare în producție și, nu în ultimul rând, întregul management al unui proiect de amenajare interioară.

Soluția 3D ALL corelează, într-o manieră profesionistă, răspunsurile la nevoile producătorilor de mobilier cu tendința firească a piețelor înspre digitalizare, reieșind un produs versatil, ușor de utilizat și de învățat, unde modificările sunt realizate în timp real.

Pachetul 3D ALL are la bază imosPlan, software dezvoltat de IMOS AG GERMANIA, companie ce dezvoltă aplicații pentru industria mobilierului, purtând marca standardului de calitate fabricat în Germania. Și pentru că broasca fără cheie nu funcționează, imosPlan este utilizabil doar cu o bibliotecă de produse. Astfel, în funcție de specificațiile pieței românești de mobilier, am creat și dezvoltat biblioteca de corpuri configurabile, care a condus la apariția premiselor pentru un mod de lucru personalizat, eficient și rapid.

Printr-o echipă dedicată creării bibliotecii de produse configurabile, produsul se dezvoltă și este actualizat continuu, 3D ALL devenind astfel un partener de încredere pe termen lung. Baza de date este formată din materiale și accesorii de la furnizori internaționali, dar cu modele și caracteristici utilizate, cu precădere, pe piața din România. În acest mod, beneficiarii folosesc o soluție software de ultimă generație, corelată în timp real cu evoluția pieței.

Ce poți face cu 3D ALL?

Design/proiectare inițială:

Construiești spațiul cu ferestre, uși și adaugi elemente decorative. Apoi configurezi mobilierul în funcție de acesta, alegând din multitudinea de corpuri parametrizabile disponibile în bibliotecă. Poți schimba decorurile în timp real, până la varianta care îl mulțumește pe client.

Randare:

La un click distanță, în câteva minute, poți crea o randare pentru clientul tău.

Estimarea necesarului de materiale:

Odată ce ai configurat mobilierul, poți genera raportul cu tot necesarul de materiale aferent proiectului. Întrucât acesta conține cantitățile exacte și specificațiile complete, poți realiza  comenzile către furnizori imediat.

Redactarea ofertei:

Pentru o redactare ușoară a ofertei, ai la dispoziție atât ansamblul de mobilier cotat, cât și o listă a corpurilor din componența acestuia. 

Documentația de producție:

Poți genera documentația de producție care include vederea explodată a fiecărui corp și lista componentelor, lista de debitare cu informațiile de căntuire, lista feroneriei cu poze, desenele de execuție pe reper în format PDF sau DWG, lista corpurilor cu volume și mase etc.)

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator