Cum îți mărești profitul crescând eficiența în producția mobilierului

Scris pe 21st Ago 2020

content 6

În cadrul unei fabrici de mobilă automatizarea poate veni din două direcții – automatizarea proceselor de producție, cu ajutorul mașinilor cu comandă numerică, și automatizarea celorlalte procese ale întreprinderii (folosirea sistemelor informatice integrate ce te ajută să gestionezi de la clienți și oferte, pana la resurse materiale și umane), toate crescând eficiența în producția mobilierului.

Automatizarea vine la pachet cu precizie, eficiență, randament și, nu în ultimul rand, cu reducere importantă de costuri, iar tu poți crește productivitatea fabricii cu peste 50%. Tot mai mulți antreprenori accesează fonduri pentru achiziționarea de utilaje din ce în ce mai moderne, ceea ce demonstrează ca piața producătoare de mobilier este pregătită pentru a trece la un alt nivel.

Clienții au devenit din ce în ce mai informați, iar așteptările lor în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor pe care le achiziționează au crescut foarte mult. În această industrie competitivitatea este mare, iar promptitudinea cu care răspunzi solicitărilor clienților face, de cele mai multe ori, diferența. Clientul își dorește mai mult decat o schiță pe hârtie atunci cand îi propui soluția pentru mobilier, un termen de execuție cât mai mic, un preț cât mai bun și o ofertă pe loc. Orice întârziere în semnarea contractului este o oportunitate pentru client de a căuta în altă parte. Astfel, pentru a nu pierde clienți și a satisface cât mai multe cereri, trebuie să îți crești eficiența din faza de ofertare până la cea de producție. Utilizarea softurilor de proiectare ajută în creșterea eficienței, dar ai nevoie de oameni pregătiți (greu de găsit și care presupun costuri mai mari) și de răbdare pentru a construi o bază de date care să crească randamentul la nivelul companiei. Sau poți apela la soluții ce vin la pachet cu o bază de date ce poate fi utilizată imediat, chiar și de către cineva care are cunoștințe minime în domeniu. Despre cum poți crește rentabilitatea angajatilor tăi printr-un management eficient poți citi aici: Îmbunătățește managementul producției în fabrica ta de mobilă!

Tendința firească este către digitalizare și automatizare, iar pe piață sunt suficiente soluții care pot acoperi atât nevoile fabricilor mici și mijlocii, cât și cele ale fabricilor foarte mari, astfel încât să se poată crește eficiența în producția mobilierului.

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator