Parteneriat imos – Biesse prezentat la HOLZ-HANDWERK 2022

Scris pe 18th Ago 2022

2022 fensterbau frontale closing report

În perioada 12 – 15 iulie 2022, la Centrul de Expoziții din Nuremberg, a avut loc cea de-a XX-a ediție a Târgului european de utilaje, echipamente, tehnologii și consumabile pentru industria lemnului – HOLZ-HANDWERK & FENSTERBAU FRONTALE.  Aici s-au prezentat cele mai noi tendințe și inovații pentru sectorul procesării și prelucrării lemnului – de la mașini de tăiat și șlefuit până la mașini de prelucrare a lemnului sau sisteme de extracție. HOLZ-HANDWERK & FENSTERBAU FRONTALE este unul dintre cele mai importante evenimente din regiunea europeană pentru industrie și, drept dovadă, târgul a reunit anul acesta peste 700 de expozanți din 33 de țări.

10787 n Holz 7

În cadrul acestei ediții, Grupul Biesse și-a prezentat cele mai recente soluții de automatizare, digitalizare și software. Tot aici a fost prezentat noul parteneriat dintre Biesse Group și imos – o companie globală și punct de referință în producția și distribuția de software pentru industria mobilei și a prelucrării lemnului.

„Suntem mândri să prezentăm parteneriatul cu imos, prin care putem ridica nivelul tehnologic și digital al soluțiilor Biesse, oferind software special conceput pentru proiectarea și construcția de mobilier. Acest parteneriat major ne va permite să oferim pe piață o soluție completă, de nivel înalt, care acoperă toate fazele de producție, de la proiectarea corpurilor de mobilier până la producție, asigurând în permanență asistență continuă și de înaltă specializare.”, a declarat Ettore Vichi, director comercial pentru lemn EMEA – APAC al Biesse Group.

Astfel, imos iX permite:

– Interfațarea cu toate programele Biesse B_SOLID, B_NEST, B_OPTI

– Gestionarea producției de mobilier de la faza de proiectare 3D până la planificarea procesului de producție

– Conectarea proiectelor create cu mașinile din producție

– Gestionarea tuturor fazelor de lucru (tăiere, frezare, găurire, placare cu bandă de cant, asamblare)

– Conectarea cu iFurn, serviciul cloud pentru datele digitale ale produselor, oferind o bibliotecă de accesorii și hardware mereu actualizată

Așadar, producătorii de mobiler deținători de utilaje Biesse pot utiliza cu încredere softul imos pentru a-și gestiona activitatea de proiectare și producție în cadrul companiei. Pentru un mod de lucru rapid și eficient pot apela la soluții de baze de date configurabile, standard sau personalizate, pentru producția de mobilier, construite pe platforma imos. Prin încheierea acestui parteneriat, imos demonstrează, încă o dată, faptul că este un partener puternic și de încredere în industrie.