BIFE-SIM 2022

Scris pe 16th Sep 2022

banner BIFE SIM

Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț și Industrie Județene, organizează, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo, cea de-a XXXI-a ediție a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii – BIFE-SIM.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22 – 25 septembrie și va reuni peste 100 de expozanți din România, Moldova, Italia, Bulgaria, Polonia, Serbia și Turcia.

Expoziția își propune să prezinte noutăți din domeniul mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente, accesorii și tehnologii pentru industria lemnului.

Împărțit în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii pot primi sfaturi și idei pentru transformarea casei în caminul ideal, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior. Pentru un tablou al industriei complet, BIFE-SIM 2022 prezintă și o ofertă bogată de echipamente, utilaje, materii prime și tehnologii pentru industria lemnului destinate eficientizării fluxului de producție.

Pe parcursul celor 4 zile de expoziție, vizitatorii (specialiști sau public larg) vor putea participa la conferințe și workshopuri și vor afla care sunt cele mai importante noutăți din industria mobilei și care sunt tendințele în acest domeniu. De asemenea, va putea fi vizitată și expoziția cu lucrările câștigătoare la Concursul Național de Design, despre care am scris aici.

Și în acest an, Tesagon se numără printre expozanți, împreună cu partenerii imos România. În standul 33 din Pavilionul B2 se vor organiza prezentări ale tehnologiilor 3D ALL, iWERP și imos, produse special create pentru îmbunătățirea fluxului de proiectare și producție în fabricile de mobilă. 

BIFE-SIM 2021

Program de vizitare BIFE-SIM 2022: 22 – 25 septembrie 2022, în intervalul 10:00 -18:00.​ Intrarea este liberă.

Postări Recente

  • imos iX Mastery – Sfaturi pentru poziționarea articolelor într-o comandă
    În acest articol vom vorbi despre modalitățile de poziționare a articolelor într-o comandă în imos iX, folosindu-ne de corpurile existente în Article Center sau în Catalogul 3D ALL. Înainte de a începe, trebuie să știi faptul că imos utilizează o funcție numită “SNAP”, care are rolul de a poziționa automat articolele la perete sau lângă ... Leer más
  • Optimizări imos prin iX 2021
    În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și ... Leer más
  • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
    Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de ... Leer más
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator