Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TICT)

Scris pe 14th iun. 2022

poza conferinta 2

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TICT) este un eveniment anual organizat de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, cu scopul de a sprijini mediul economic și de a facilita schimbul internațional de cunoștințe și bune practici, oferind o platformă de colaborare trans-sectorială pentru abordarea provocărilor globale. Conferința este organizată de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord ce are ca membri Transilvania IT Cluster, Transylvanian Furniture Cluster, AgroTransilvania Cluster, Transilvania Creative Industries Cluster și Transylvania Energy Cluster

Anul acesta, conferința organizată de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 17 – 24 iunie 2022, în cadrul Cluj Innovation Park și Centrul Regional de Excelență În Industrii Creative. Este un eveniment de amploare care va îmbina expozițiile și întâlnirile formale cu rețele informale, tabere de inovare, mese rotunde, vizite la fabrici, prezentări de cercetare și ateliere de lucru practice.

Cele șase ediții anterioare ale conferinței au reunit peste 1.200 de participanți din mediul de afaceri, mediul academic, cercetare și administrație publică, peste 200 de speakeri remarcabili și peste 500 de oportunități de conectare a antreprenorilor și furnizorilor de inovație din întreaga lume, în cadrul sesiunilor integrate de matchmaking.

Noutatea celei de-a 7-a ediții este TFCExpo, eveniment prin care Clusterul Mobilier Transilvan marchează 10 ani de activitate. TFCEexpo se va desfășura în CREIC și va reuni 10 expozanți din domeniul producției de mobilier, amenajări interioare și servicii conexe și este o expoziție pilot ce își dorește să devină un eveniment anual de profil în zona de nord a țării.

Pentru această primă ediție și-au anunțat participarea Antares – cel mai mare producător de scaune de birou din România, E-laborator – prodcător de mobilier de laborator, Basic Point – producător de mobilier la comandă și în serie, Tesagon – dezvoltatori de soluții digitale pentru industria producătoare de mobilier, Inno Robotics – soluții de automatizare industrială, Trend Furniture – specialiști în amenajări interioare HORECA, UVFurniture – producători de scaune și mese din lemn masiv, Salice – furnizor de materiale și accesorii pentru mobilier, Silva Nobillis, producători de mobilier și decorațiuni din lemn masiv și Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

În cadrul expoziției, Tesagon aduce tehnologiile digitale 3D ALL și iWERP special create pentru producătorii de mobilier, soluții menite să eficientizeze întregul flux de producție și management al afacerii. De asemenea, în standul Tesagon îi veți regăsi pe reprezentanții imos, unul dintre cele mai complexe softuri de proiectare de mobilier și amenajare interioară.

Aici regăsiți agenda evenimentului și formularul de înregistrare

Vă asteptăm în Cluj, la Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TICT) – cel mai important eveniment de business al lunii iunie!