LIGNA 2023

Scris pe 05th mai 2023

Așa cum spuneam într-un articol precedent, LIGNA este considerat cel mai important târg comercial din lume pentru instalații, utilaje și unelte de prelucrare a lemnului. În cadrul acestui târg este prezentată întreaga gamă de produse și servicii pentru industria primară și secundară: unelte, utilaje și instalații pentru producția individuală și în serie, tehnologia suprafețelor, producția de materiale pe bază de lemn, tehnologia fabricilor de cherestea, energie din lemn, componente de mașini și tehnologie de automatizare.

LIGNA 2023 se desfășoară pe o perioadă de 5 zile ce se anunță pline de evenimente interesante. 

La ediția din acest an, vom participa, în calitate de expozant, împreună cu partenerii noștri de la imos AG. Am ales acest eveniment de referință pentru industrie pentru a lansa cea mai nouă versiune a bazei de date standard 3D ALL. Vom fi prezenți la Standul G47, din Pavilionul 15, în zilele de 16 și 17 mai, și vom organiza prezentări ale produsului 3D ALL, baza de date de corpuri configurabile construită special pentru platforma imos. Imos va lansa noua versiune imos iX 2023 și soluția online NET Studio Kitchen, o soluție inovativă și intuitivă pentru configurarea bucătăriilor.

Dacă te-ai hotărât să vizitezi LIGNA 2023, iată mai jos câteva informații practice care te vor ajuta să ai o călătorie cât mai eficientă și mai plăcută.

Adresă centru expozițional LINGNA 2023

Messegelände, D 30521 Hanovra, Germania

Program expoziție LIGNA 2023

De luni până vineri (15-19 mai), între 9.00 a.m. și 6.00 p.m

Harta expoziției

Cum ajungi la LIGNA 2023?

Dacă ai ales să călătorești cu avionul, vei găsi pe site-ul LIGNA oferte speciale și coduri de reducere pentru vizitatorii expoziției.

Tot aici vei găsi informații utile pentru călătoria cu mașina, trenul sau mijloace de transport în comun.

Facilități de cazare

Serviciul de cazare al Hannover Marketing & Tourismus GmbH (HMTG) este partenerul oficial exclusiv al Deutsche Messe pentru toate târgurile și evenimentele organizate în incinta expoziției de la Hanovra. Este un serviciu gratuit la care poți apela cu încredere. Găsești mai multe informații aici.

Biletul tău la LIGNA 2023

Ești utilizator imos? Vezi aici dacă te califici pentru un bilet gratuit la LIGNA 2023.

Ne vedem la LIGNA!

Postări Recente

  • Optimizări imos prin iX 2021
    În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și […]
  • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
    Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de […]
  • Cum îți mărești profitul crescând eficiența în producția mobilierului
    În cadrul unei fabrici de mobilă automatizarea poate veni din două direcții - automatizarea proceselor de producție, cu ajutorul mașinilor cu comandă numerică, și automatizarea celorlalte procese ale întreprinderii (folosirea sistemelor informatice integrate ce te ajută să gestionezi de la clienți și oferte, pana la resurse materiale și umane), toate crescând eficiența în producția mobilierului.
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator