imos iX 2021 SR2

Scris pe 02nd sept. 2022

În 15 august 2022, imos a lansat cea mai recentă versiune a software-ului său CAD/CAM, disponibilă la nivel mondial, pentru toți utilizatorii: imos iX 2021 SR 2 (Software Release 2). Prin această nouă versiune, imos optimizează o serie de funcții pentru a îmbunătăți utilizarea și viteza de procesare. Iată, mai jos, care sunt cele mai mari îmbunătățiri și noile funcții pe care le aduce această versiune.

imos CAD

Article Designer

A fost introdusă o funcție de căutare pentru acces rapid. Este suficient să începi să tastezi termenul de căutare pentru variabile și conținut și poți găsi imediat orice articol. 

Modul de vizualizare a fost și el modificat, iar conexiunile sau compartimentarea unui corp au devenit vizibile în timpul proiectării în Article Designer. Acum ai și posibilitatea de a vedea în timp real cotele dintre perete și corpul de mobilier, tranzițiile laterale, în timp ce funcția de animație pentru uși le permite să fie deschise în desen. 

Object Designer

În submodulul Contours and connectors a fost introdusă o nouă funcție pentru atașarea conectorilor la marginile contururilor din vedere laterală.

Multipart Editor

Acest modul a fost optimizat printr-o tehnologie nouă și modernă a suprafețelor, în timp ce funcțiile unificate și crearea de date fără CAD în iX Organizer asigură o utilizare mai ușoară.

Interfața software în imos iX 2021 SR 2

imos face tot posibilul să ofere utilizatorilor săi o interfață cât mai prietenoasă, motiv pentru care, în cel de-al doilea update al iX 2021, au adăugat o casetă de dialog secundară pentru diviziunile liniare și au făcut ajustări în caseta “construction principle”.

Drawing output

În modulul Drawing output a fost creată posibilitatea de afișare/ascundere secțiuni și de afișare a culorilor hașurate în secțiunile transversale ale unui desen. Au fost create atribute noi pentru etichete și titluri de secțiuni și posibilitatea de etichetare a reperelor achiziționate și a conectorilor.

Document Manager

Și în Document Manager au fost adăugate noi funcții cum ar fi: output-urile de randare prin intermediul Document Manager, calea de ieșire configurabilă pentru MultiSheet PDF și posibilitatea de dimensionare și indexare a reperelor.

Randarea în imos iX 2021 SR 2

Modulul de Randare a fost, de asemenea, optimizat iar acum este posibilă crearea de randări profesionale în 2-3 minute. Totodată, imos îți pune la dispoziție o colecție extinsă de tutoriale video din care poți învăța cum să obții o randare de înaltă calitate.

imos CAM

Creare de date îmbunătățită

Acum este posibilă duplicarea și editarea punctelor de atașare pentru noi cazuri de utilizare. În parametrii mașinii sunt afișate valori sugerate și se pot crea liste de alocare (liste de piese) direct din CAM. 

Postprocesoare

A fost introdus un nou format Homag PP: MPRXE (woodWOP 8).

Îmbunătățirea dialogului CAM

S-a îmbunătățit modul în care sunt detectate și raportate erorile după rularea CAM. În parametrii mașinii sunt afișate valori sugerate și se pot crea liste de alocare (liste de piese) direct din CAM. Mesajele de sistem și de eroare sunt acum convertite în informații inteligibile, iar programele NC pot fi previzualizate prin imagini și animații. 

Optimizările și noile funcții sunt disponibile gratuit pentru utilizatorii care au un contract de mentenanță în vigoare și pot fi descărcate și instalate prin intermediul Centrului de asistență iX.

Dacă vrei să afli mai mult despre imos iX 2021, te invit să citești acest articol. Dacă vrei sa afli mai multe detalii despre al doilea software release, poți descărca „Whats New imos iX 2021 SR2” pe calculatorul tău.

Postări Recente

  • Optimizări imos prin iX 2021
    În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și […]
  • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
    Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de […]
  • Cum îți mărești profitul crescând eficiența în producția mobilierului
    În cadrul unei fabrici de mobilă automatizarea poate veni din două direcții - automatizarea proceselor de producție, cu ajutorul mașinilor cu comandă numerică, și automatizarea celorlalte procese ale întreprinderii (folosirea sistemelor informatice integrate ce te ajută să gestionezi de la clienți și oferte, pana la resurse materiale și umane), toate crescând eficiența în producția mobilierului.
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator