Hotnews de la BIFE-SIM 2022

Scris pe 05th oct. 2022

2

111 firme expozante, 16% prezență internațională și 14580 de vizitatori sunt cifrele celei de-a 31-a ediții a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii – BIFE-SIM.

Au fost 4 zile pline în care vizitatorii au putut achiziționa mobilier, echipamente și decorațiuni cu discounturi semnificative sau au putut participa la demonstrații în zona destinată utilajelor.

BIFE-SIM 2022_1

S-au prezentat roboti industriali, software performante si solutii integrate pentru trecerea la Industria 4.0.

În plus, vizitatorii, specialiști în domeniu sau public larg, au avut ocazia să participe la o serie de workshopuri gratuite despre realizarea aranjamentelor florale pentru decorul locuinței, programe de arhitectură și reguli de bază în proiectarea de mobilier.

Dintre produsele lansate în România la BIFE-SIM 2022 enumerăm:

iX Scout, un nou modul imos ce funcționează ca un asistent digital. iX Scout este un serviciu cloud care facilitează comunicarea și procesele de prelucrare a comenzilor. iX Scout afișează toate datele de proiectare și informațiile de fabricație pentru o comandă online în browser. Astfel, documentele tipărite nu mai sunt necesare, comunicarea și schimbul de informații între departamente devenind mult mai ușoare.

ix scout

iX Scout nu numai că structurează și accelerează schimbul de informații, dar oferă, în orice moment, fiecărui angajat, exact informațiile de care are nevoie pentru etapa sa de lucru. Astfel, comenzile pot fi procesate mai eficient și mai sigur.

Noua versiune a produsului 3D ALL dezvoltat Tesagon. Biblioteca de corpuri de mobilier configurabile a fost mărită, acum fiind disponibile în 3D ALL standard corpuri pentru livinguri, dressinguri și corpuri de mic mobilier. De asemenea, pentru bucătării s-au adăugat corpuri cu mâner Gola. Poți consulta noua lista a corpurilor de mobilier 3D ALL standard aici. Tesagon face toate eforturile să le ofere utilizatorilor de imos un produs complet, care să contribuie la creșterea eficienței și minimizarea costurilor în fabricile de mobilă.

3D ALL BIFE 2022

Noul sistem pentru sertare MERIVOBOX de la Blum. Acesta se diferențiază de alte sisteme de sertare prin diversitate, design și funcționalitate.

MERIVOBOX BIFE-SIM 2022

Printr-o șină de corp pe care se pot așeza sertare în funcție de preferințe, Bloom reduce complexitatea și, în același timp, stimulează diversitatea.

Aspectul caracteristic cu linii clare, precum și limbajul unic al formelor fac ca MERIVOBOX să fie inconfundabil. Linia de accent distinctivă asigură o refracție fascinantă a luminii pe laterala sertarului.

Noua construcție în formă de L a șinei de corp face ca MERIVOBOX să fie extraordinar de stabil, chiar și când este foarte încărcat. Datorită conceptului uniform al platformei, orice variantă a MERIVOBOX poate fi implementată rapid și simplu. 

Cadro, noul sistem de rame din aluminiu pentru mobilier de la Hettich. Cadro este elegant, slim și are o gamă extinsă de accesorii. Poate fi folosit pentru mobilier deschis sau închis, montat pe perete sau pe podea, de sine stătător sau integrat în mobilierul existent. 

CADRO BIFE-SIM 2022

În cea de-a doua zi de expoziție au fost jurizate de către Comisia de Jurizare a CNDM proiectele participante la Consursul Național de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP. Toate lucrările au fost expuse într-un stand special amenajat în Pavilionul B2. 

Câștigătorii desemnați în acest an sunt:

Premiul 1 – «SPINNING LOLLYPOP» creat de Mihnea Molnar-Varlam, câștigător al premiului I și în etapa de CREAȚIE a ediției 2022

Locul I CNDM

Premiul 2 – «Noptiera Embrace» creată de Oana Elena Albu, câștigătoare a premiului I în etapa de CREAȚIE a ediției 2020

Locul II CNDM

Premiul 3 – «PI-eces – Wood Stool & Chairs» create de Vlad Alexandru Oană, ce a câștigat anul acesta și o mențiune în etapa de CREAȚIE.

Locul III CNDM

Evenimentul din acest an a fost unul de succes, iar numărul crescut de vizitatori și agitația din timpul celor 4 zile de expoziție au arătat că astfel de evenimente au revenit la normal, după o lungă pandemie care ne-a afectat, mai mult sau mai puțin, pe toți.

Postări Recente

  • imos iX Mastery – Sfaturi pentru poziționarea articolelor într-o comandă
    În acest articol vom vorbi despre modalitățile de poziționare a articolelor într-o comandă în imos iX, folosindu-ne de corpurile existente în Article Center sau în Catalogul 3D ALL. Înainte de a începe, trebuie să știi faptul că imos utilizează o funcție numită “SNAP”, care are rolul de a poziționa automat articolele la perete sau lângă ... Citește mai mult
  • Optimizări imos prin iX 2021
    În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și ... Citește mai mult
  • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
    Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de ... Citește mai mult
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator