3D ALL v1.3.1

Scris pe 11th nov. 2022

Screenshot 2022 11 15 155703

Cel mai important lucru pentru activitatea noastră este satisfacția clienților noștri, iar feedbackul lor este pentru noi o oportunitate de a deveni mai buni. Așadar, am adunat sugestii primite de la clienți în ultima jumătate de an, am adăugat idei noi ale echipei de proiectare și am construit versiunea 1.3.1 a softului 3D ALL. Această versiune va fi disponibilă gratuit pentru toți clienții care au încheiat un abonament de mentenanță 3D ALL. 

Îți prezint, mai jos, câteva dintre cele mai importante elemente adăugate în baza de date standard 3D ALL:

A fost adăugată masca pentru centrală. Mascarea este fixă și conține o placă față și una sau două laterale, după preferințe. Dacă se optează pentru o singură laterală, aceasta poate fi mutată stânga/dreapta în funcție de amplasarea centralei. De asemenea există posibilitatea adăugării unei traverse inferioare, dacă este nevoie. Corpul este configurabil pe înălțime, lățime și adâncime.

masca centrala 3D ALL

La corpurile suspendate pentru bucătării s-a adăugat posibilitatea extinderii frontului în partea de jos. Această soluție este potrivită pentru cei care nu doresc mânere. 

extensie front 3D ALL

Între situațiile de conexiune ce pot fi alese la configurarea corpurilor de mobilier acum se pot alege conexiuni doar în cepi sau doar în euroșurub. 

S-au adăugat coloane și prelucrări pentru acestea precum și posibilitatea realizării de decupări pentru șina de suspendare corpuri. Astfel, în funcție de amplasarea corpului, pot fi alese decupări de laterală stânga/ dreapta pentru corpurile terminale sau decupări pentru corpurile de mijloc.

coloane 3D ALL

Limita de adâncime pentru corpurile suspendate a fost mărită de la 350mm la 600mm pentru a se putea configura și corpuri suspendate mai adânci.

Catalogul de materiale și accesorii a fost completat cu accesorii de la Hettich. Astfel au fost adăugate balamale, conectori, picioare și glisiere din catalogul Accesoria. Tot aici au fost adăugate materiale și canturi de la Fundermax și Falco, decoruri noi de blat de la Fundermax, Falco, Pfleiderer și blaturi compact de 10mm de la Fundermax.

producatori 3D ALL

Totodată, în biblioteca 3D ALL v. 1.3.1 sunt acum disponibile 5 bucătării preconfigurate, dintre care una cu mânere Gola, ce îți pot servi ca sursă de inspirație sau ca bază pentru un nou proiect. 

inspiratie 3D ALL

Echipa 3D ALL lucrează la actualizarea permanentă bazei de date, cu scopul de a oferi actualilor și viitorilor parteneri un produs complet, care să îi ajute să își eficientizeze activitatea cât mai mult și să economisească timp și bani.