Soft proiectare mobilă: 3D ALL v. 1.3.2

Scris pe 24th mai 2023

Suntem încântați când lucrurile progresează. Așa cum am promis, ne dedicăm în mod constant dezvoltării bazei noastre de date 3D ALL, prin adăugarea de elemente noi și îmbunătățirea celor existente. În consecință, am lansat versiunea 1.3.2 a softului de proiectare mobilă 3D ALL. Am ales să facem această lansare în cadrul târguri LIGNA, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, unde am participat alături de partenerii noștri de la imos AG. Și această nouă versiune va fi disponibilă gratuit pentru toți clienții noștri care au încheiat un abonament de mentenanță 3D ALL.

Îți prezint, mai jos, cele mai noi elemente adăugate în softul de proiectare mobilă 3D ALL standard v. 1.3.2:

Accesorii și materiale:

 • sertarele Merivobox de la Blum.
 • sistemele Aventos HK-top pentru ridicat uși basculante
 • materiale de 36mm pentru toate categoriile de decoruri existente în baza de date.
 • dwg-uri pentru accesorii (suporți culisabili dulapuri, suport cravate, picioare etc.)

Configurare corpuri de mobilier:

 • s-a adăugat variabila pentru prefrezare pe laturile căntuite. Adâncimea de prefrezare este reglabilă între 0 și 2 mm, pentru a asigura o montare perfectă și o estetică impecabilă.
 • s-au adăugat varibile pentru lufturi (sus, jos, stânga, dreapta). Acestea permit ajustarea spațiilor sau decalajelor între elementele componente ale proiectului. Astfel poți personaliza cu ușurință distanțele dintre elementele adiacente, asigurând o aliniere perfectă și un aspect uniform în proiectul final.

Corpuri configurabile cu profile GOLA. Am extins biblioteca noastră de corpuri configurabile de bucătărie GOLA prin adăugarea de:

 • corp turn cu două sertare și ușă pentru cuptor și cuptor cu microunde
 • corp turn cu două sertare și ușă pentru cuptor
 • corp de bază cu două sertare – sertar în sertar 

Vezi aici lista cu toate corpurile configurabile disponibile în softul de proiectare mobilă 3D ALL standard.

Decorațiuni

Am luat în considerare feedback-ul și nevoile utilizatorilor noștri și am adăugat în configuratorul XML o varietate de decorațiuni noi, care pot fi utilizate pentru a obține randări cât mai realiste ale proiectelor de mobilier. Acestea oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate în personalizarea aspectului și stilului proiectelor lor, și le permite să își exprime creativitatea într-un mod mai avansat.

Rapoarte

Am realizat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește funcționalitățile rapoartelor din sistemul nostru software. Am adăugat două rapoarte noi, unul pentru materiale și unul pentru canturi. Aceste rapoarte oferă utilizatorilor noștri informații detaliate și precise referitoare la materialele și canturile utilizate în proiectele lor. În plus, am îmbunătățit raportul de accesorii existent, astfel încât să ofere un nivel mai înalt de informații și să fie mai ușor de utilizat.

Ca în cazul oricărui sistem software, pe măsură ce este utilizat se mai descoperă neconcordanțe și erori inevitabile. Echipa noastră a luat în considerare aceste aspecte și a efectuat corecțiile necesare în softul de proiectare mobilă 3D ALL v. 1.3.2. Ne dorim ca totul să funcționeze perfect și să oferim o experiență impecabilă clienților noștri. Continuăm să lucrăm în permanență pentru a aduce îmbunătățiri și a ne asigura că baza de date 3D ALL răspunde, la cel mai înalt nivel, cerințelor și așteptărilor utilizatorilor noștri.

Postări Recente

 • Optimizări imos prin iX 2021
  În octombrie 2021, s-a lansat noua versiune imos iX 2021 care aduce optimizări și îmbunătățiri semnificative versiunii iX 2019. Vom analiza în acest articol ce aduce nou imos iX 2021 softurilor iX CAD, PLAN și CAM. Optimizări imos CAD prin iX versiunea 2021 (vezi video de prezentare) iX CAD oferă și mai mult confort și […]
 • Fabricarea asistată de calculator (CAM) în producția de mobilă
  Dacă în articolul precedent am vorbit despre beneficiile proiectării asistate de calculator, în articolul de astăzi vom vorbi despre sisteme CAM (fabricare asistată de calculator). Acestea sunt utilizate în procesele de producție a mobilei pentru automatizarea completă a fabricii. Metodele tradiționale de fabricație se bazează pe ingineri pentru a programa utilajele utilizate în procesul de […]
 • Cum îți mărești profitul crescând eficiența în producția mobilierului
  În cadrul unei fabrici de mobilă automatizarea poate veni din două direcții - automatizarea proceselor de producție, cu ajutorul mașinilor cu comandă numerică, și automatizarea celorlalte procese ale întreprinderii (folosirea sistemelor informatice integrate ce te ajută să gestionezi de la clienți și oferte, pana la resurse materiale și umane), toate crescând eficiența în producția mobilierului.
iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator