Soft proiectare mobilă: 3D ALL v1.3.2

Scris pe 24th mai 2023

Capture

Suntem încântați când lucrurile progresează. Așa cum am promis, ne dedicăm în mod constant dezvoltării bazei noastre de date 3D ALL, prin adăugarea de elemente noi și îmbunătățirea celor existente. În consecință, am lansat versiunea 1.3.2 a softului de proiectare mobilă 3D ALL. Am ales să facem această lansare în cadrul târguri LIGNA, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, unde am participat alături de partenerii noștri de la imos AG. Și această nouă versiune va fi disponibilă gratuit pentru toți clienții noștri care au încheiat un abonament de mentenanță 3D ALL.

Îți prezint, mai jos, cele mai noi elemente adăugate în softul de proiectare mobilă 3D ALL standard v. 1.3.2:

Accesorii și materiale:

  • sertarele Merivobox de la Blum.
  • sistemele Aventos HK-top pentru ridicat uși basculante
  • materiale de 36mm pentru toate categoriile de decoruri existente în baza de date.
  • dwg-uri pentru accesorii (suporți culisabili dulapuri, suport cravate, picioare etc.)
Group 6

Configurare corpuri de mobilier:

  • s-a adăugat variabila pentru prefrezare pe laturile căntuite. Adâncimea de prefrezare este reglabilă între 0 și 2 mm, pentru a asigura o montare perfectă și o estetică impecabilă.
  • s-au adăugat varibile pentru lufturi (sus, jos, stânga, dreapta). Acestea permit ajustarea spațiilor sau decalajelor între elementele componente ale proiectului. Astfel poți personaliza cu ușurință distanțele dintre elementele adiacente, asigurând o aliniere perfectă și un aspect uniform în proiectul final.
Group 5

Corpuri configurabile cu profile GOLA. Am extins biblioteca noastră de corpuri configurabile de bucătărie GOLA prin adăugarea de:

  • corp turn cu două sertare și ușă pentru cuptor și cuptor cu microunde
  • corp turn cu două sertare și ușă pentru cuptor
  • corp de bază cu două sertare – sertar în sertar 
Corp turn Gola 2SU CU CUM
Corp turn Gola 2SU CU
Corp Gola 2S SERTAR IN SERTAR

Vezi aici lista cu toate corpurile configurabile disponibile în softul de proiectare mobilă 3D ALL standard.

Decorațiuni

Am luat în considerare feedback-ul și nevoile utilizatorilor noștri și am adăugat în configuratorul XML o varietate de decorațiuni noi, care pot fi utilizate pentru a obține randări cât mai realiste ale proiectelor de mobilier. Acestea oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate în personalizarea aspectului și stilului proiectelor lor, și le permite să își exprime creativitatea într-un mod mai avansat.

Decoratiuni IMOS

Rapoarte

Am realizat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește funcționalitățile rapoartelor din sistemul nostru software. Am adăugat două rapoarte noi, unul pentru materiale și unul pentru canturi. Aceste rapoarte oferă utilizatorilor noștri informații detaliate și precise referitoare la materialele și canturile utilizate în proiectele lor. În plus, am îmbunătățit raportul de accesorii existent, astfel încât să ofere un nivel mai înalt de informații și să fie mai ușor de utilizat.

Ca în cazul oricărui sistem software, pe măsură ce este utilizat se mai descoperă neconcordanțe și erori inevitabile. Echipa noastră a luat în considerare aceste aspecte și a efectuat corecțiile necesare în softul de proiectare mobilă 3D ALL v. 1.3.2. Ne dorim ca totul să funcționeze perfect și să oferim o experiență impecabilă clienților noștri. Continuăm să lucrăm în permanență pentru a aduce îmbunătățiri și a ne asigura că baza de date 3D ALL răspunde, la cel mai înalt nivel, cerințelor și așteptărilor utilizatorilor noștri.

Postări Recente

iwerp

Categorii

Taguri

3D ALL Business CAD Configurator Mobilier proiectare asistata de calculator