Program proiectare mobilă: 3D ALL v1.3.3

Scris pe 20th Oct 2023

Capture

Din pasiune pentru mobilă și din dorința de a face lucrurile din ce în ce mai bine, vă aducem cele mai recente actualizări ale 3D ALL – program de proiectare mobilă. Echipa noastră a lucrat cu drag și spor pentru a aduce îmbunătățiri semnificative care să vă faciliteze procesul de proiectare și să vă ofere mai multe resurse pentru creativitate.

În acest articol, vom explora principalele noutăți din versiunea 1.3.3 a 3D ALL – program proiectare mobilă, lansată în luna septembrie la BIFE-SIM, care include o bibliotecă mai bogată de corpuri configurabile, optimizări pentru o proiectare mai ușoară și multe altele. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune instrumente pentru proiectarea mobilei și suntem încântați să vă prezentăm aceste îmbunătățiri. 

Elemente noi în 3D ALL – program proiectare mobilă

Una dintre cele mai solicitate caracteristici care a fost adăugată în biblioteca 3D ALL – program de proiectare mobilă este posibilitatea de a crea cu ușurință decupaje pentru grinzi sau țevi, o îmbunătățire care oferă flexibilitate și personalizare semnificativă. Deși a fost o provocare, mai ales în cazul corpurilor cu sertare, această funcționalitate a fost implementată cu succes și permite decupaje configurabile, închise sau vizibile, atât în ​​poziție orizontală, cât și verticală.

Ca răspuns la cerințele clienților noștri, am inclus în biblioteca de corpuri configurabile 3D ALL – program de proiectare mobilă posibilitatea de a configura dressinguri cu uși glisante dotate cu sistemul de glisare Adoor de la Hafele. Acum se pot crea dressinguri cu 2, 3 și 4 uși glisante, aducând o versatilitate sporită în designul de interior.

Web 1920 – 2 2

Am extins biblioteca de corpuri configurabile cu profil GOLA cu 4 corpuri turn pentru cuptor/cuptor cu microunde, echipate cu ușă și sertare standard sau inegale, oferind posibilități creative extinse. 

  • 2 variante de corp turn pentru cuptor cu 3 sertare și ușă
  • 2 variante de corp turn pentru cuptor și cuptor cu microunde cu 3 sertare și ușă
Web 1920 – 3 1

Check out here lista completă a corpurilor disponibile în biblioteca 3D ALL – program proiectare mobilă.

Noutatea vine și în forma unui corp configurabil care vă permite să construiți diverse variații de fillere, fără a mai fi necesară crearea acestora în CAD. Totodată, am adăugat opțiunea de uși cu ramă de aluminiu la corpurile de bază, oferindu-vă mai multe opțiuni de personalizare.

Am adăugat opțiunea de MDF pentru lateralele corpurilor precum și o paletă de culori RAL pentru MDF-ul vopsit, pentru a îmbogăți estetica proiectelor.

Odată cu acestă actualizare, am introdus în 3D ALL – program proiectare mobilă sistemul de suspendare cu gheară de la Hafele pentru toate corpurile suspendate, precum și opțiunea de spate aplicat cu agățători, oferindu-vă mai mult control asupra proiectului și mai multă flexibilitate.

Un alt element extrem de important pentru utilizatorii 3D ALL a fost posibilitatea generării raportului de ofertare imediat după finalizarea designului. Echipa noastră a făcut acest lucru posibil, adăugând principii de calcul în configuratorul 3D ALL. Acum puteți genera rapid un raport de ofertare imediat după finalizarea designului, eliminând barierele de timp și reducând la minim erorile.

Odată cu lansarea acestei noi versiuni, am îmbogățit și colecția de tutoriale de pe canalul nostru de YouTube. Din noul video puteți învața 7 metode de poziționare rapidă a corpurilor în imos iX.

Corecții și optimizări în 3D ALL – program proiectare mobilă

De asemenea, în efortul nostru continuu de a oferi o experiență de utilizare optimă, am alocat resurse semnificative pentru a identifica și corecta anumite probleme și erori semnalate de utilizatorii noștri. Versiunea 1.3.3 a 3D ALL include o serie de corecții și optimizări care vizează îmbunătățirea performanței programului de proiectare. Prin aceste ajustări, dorim să ne asigurăm că aveți acces la un instrument de proiectare de mobilier care să ofere nu doar versatilitate și funcționalitate extinsă, ci și o experiență fără probleme, eliminând obstacolele neașteptate care pot apărea în timpul procesului de proiectare. Echipa noastră rămâne angajată să vă ofere un produs de cea mai înaltă calitate și să răspundă la nevoile voastre în cel mai eficient mod.

Recent Posts

iwerp

Categories

Tags

3D ALL Business CAD Furniture Configurator computer-aided design